Tot a punt pel debut de l'equip santcugatenc al Lisboa-Dakar

Motor

Publicat el 5/gen/07 per Eric Jimenez

El Pelayo-Aldeas Infantiles Team, l'equip santcugatenc que participa a l'edició d'enguany del ral·li Lisboa-Dakar, ja és a punt per debutar. El cotxe amb què participaran els components de l'equip passen les verificacions i sortiran a la carretera aquest dissabte.

Tot està a punt perquè l'equip santcugatenc Pelayo-Aldeas Infantiles Team debuti dissabte al Ral·li Lisboa-Dakar. Durant dimecres i dijous els participants han passat les comprovacions administratives i tècniques. Durant el dia d'avui es realitzen les reunions informatives per als participants i demà es donarà el tret de sortida a la primera etapa entre Lisboa i Portimâo, amb un total de 464 quilòmetres. Tot i que l'objectiu d'aquest projecte no és la classificació final, el creador, Juanjo Duelo, explica que volen arribar al Llac Rosa.

Juanjo Duelo



Passi el que passi en la vessant esportiva, l'objectiu prioriritari segur que es compleix. El projecte té com a finalitat aconseguir l'apadrinament de 4.000 nens africans mitjançant l'ONG Aldeas Infantiles. Tot i això, els pilots del camió, Xavier Arenas i Carlos Reig, esperen acabar el més amunt possible.