El 'Pelayo Aldeas' puja fins la 51a posició

Motor

Publicat el 10/gen/07 per Laia Tudel

L'equip Pelayo-Aldeas Infantiles finalitza la quarta etapa del Lisboa-Dakar en la posició 49 amb un temps de 5 hores i 51 minuts. Aquest resultat situa el cotxe d'Arenas i Reig a la 51a posició a la classificació general. L'equip creat pel santcugatenc Juanjo Duelo es troba a 3 hores i 42 minuts del primer classificat, Carlos Sainz.

En aquesta quarta etapa, entre El Rachidia a Ourzazate, l'equip Pelayo-Aldeas Infantiles ha aconseguit el millor resultat d'aquest Dakar: la 49a posició. L'equip d'Arenas i Reig ha recorregut els 679 km en 5 hores, 51 minuts i 58 segons, quedant a 1 hora i 52 minuts del guanyador de l'etapa, el francès Jean-Louis Schelesser.

Aquest resultat situa a l'equip creat pel santucgatenc Juanjo Duale en 51a posició a la general a 3 hores 42 minuts i 15 segons del líder provisional del Dakar de cotxes, Carlos Sainz.

La nota negativa de la jornada d'ahir va ser la mort del sud-africà de 29 anys, Elmer Symons. La mort d'aquest pilot de motos és la primera tragèdia de l'edició d'enguany del Dakar.

Avui Arenas i Reig hauran de superar la cinquena etapa entre Ourzazate i Tan Tan, un recorregut de 768km.