Possibilitats de campionat

Última prova del Fórmula Catalunya de Karts

Motor

Publicat el 22/oct/08 per Mercè Montcusí

El santcugatenc Lluc Ibáñez perd el lideratge del Fórmula Catalunya de Karts en la categoria aleví. El segon lloc aconseguit, però, el manté de ple en la lluita pel títol en la darrera cursa del campionat que es disputarà el 18 de novembre.

Iván Pareras va escurçar les distàncies amb Ibáñez gràcies a la victòria i a la bonificació per volta ràpida aconseguides en la passada cursa enduro celebrada al Kartòdrom Catalunya de Lliçà de Vall. El santcugatenc, però, és segon a només un punt del seu rival, cosa que encara deixa oberta la categoria més igualada de tot el campionat.

A falta de la darrera jornada, Enric Boadas, Javier Rodelas i Marc Crusellas es van proclamar ja campions de les categories de 125cc, sènior i júnior, respectivament. El santcugatenc Vicente Hidalga, quart a la setena prova i quart al campionat empatat a punts amb Francesc Robert, pot optar a la tercera plaça final a la categoria de 125cc.

Per la seva banda, l'últim santcugatenc que participa al Fórmula, Jordi Martí, va aconseguir la sisena posició a la prova i ocupa la cinquena posició provisional a la general a onze punts del tercer classificat, Bosco del Moral, en una categoria que de moment encapçala Eric Roig.