La Unió Esportiva Les Planes busca espònsor

La secció de motor de Les Planes aspira a continuar creixent

Motor

Publicat el 22/jul/09 per Alex Fabrega

La secció de motor de la Unió Esportiva Les Planes considera imprescindible trobar patrocinador per poder competir a les 24 hores del Circuit de Catalunya. Tot i això, el coordinador de la secció, José Luís Echevarría, valora la temporada com a molt positiva després del subcampionat de Supermotard aconseguit per Miguel Ángel Murillo.

La secció de motor de la Unió Esportiva Les Planes ha acabat la temporada un any més sense patrocinadors. El club vol crear un equip per competir l'any vinent a les 24 hores que se celebren al Circuit de Catalunya. Tot i això, el coordinador de la secció de motor considera impossible participar en aquesta competició sense trobar patrocinadors i es lamenta que només puguin participar a la disciplina de Supermotard i Trial perquè són les més barates del mercat. José Luis Echevarría comenta els costos que té un esport com el motociclisme.

José Luis Echevarría

Els costos són molt alts i el que fem és el més econòmic que hi ha ara mateix.

Your browser doesn’t support HTML5 audio











A finals d'agost hi ha pendent una reunió dins la secció de motor de la Unió Esportiva Les Planes per plantejar com assolir els nous reptes i si es troba un patrocinador fer un pas endavant de la secció dins del món del motor.