Aprendre i divertir-se: l'objectiu de la 8a edició del Campus de Natació Sincronitzada Gemma Mengual

Les classes tindran lloc les dues primeres setmanes de juliol al Club Esportiu Valldoreix

La roda de premsa de presentació ha tingut lloc al Club Esportiu Valldoreix / Foto: Ajuntament

Natacio

Publicat el 23/mai/22 per Maria Bragós

El Club Esportiu Valldoreix acollirà aquest estiu el Campus de Natació Sincronitzada Gemma Mengual, que enguany arriba a la 8a edició. Amb classes programades del 4 al 8 i de l'11 al 15 de juliol, el campus té com a finalitat que els infants que hi participin aprenguin i es diverteixin alhora. Així ho ha explicat la mateixa Gemma Mengual durant la presentació d'aquest dilluns. A més, l'exnedadora ha afegit que el curs també inclourà tallers fora de l'aigua. A tall d'exemple, ha comentat que, com a novetat d'aquest any, s'oferirà un taller de nutrició esportiva.

L'alcaldessa, Mireia Ingla, ha assistit a la roda de premsa de presentació, on ha destacat el fet que la natació sincronitzada sigui un esport amb "cada vegada més visibilitat". "Això és evidentment gràcies precisament a la Gemma, però sense cap mena de dubte, perquè un esport pugui tirar endavant i tenir visibilitat, ho hem de fer des de la base: començant amb els nens i nenes", ha afegit.

El campus comptarà amb diferents grups segons els nivells dels alumnes i les edats. D'aquesta manera, es prepararà una coreografia per equips que l'últim dia es podrà representar davant els pares i mares. El casal ofereix unes 30 places per setmana, amb inscripcions que ja estan obertes.




DECLARACIONS

Gemma Mengual

L'objectiu d'aquest campus sempre és que les nenes i nens aprenguin una mica més d'aquest esport, però divertint-se. Sobretot, divertint-se. Fem una jornada força completa: de 9 a 5 de la tarda. I sempre intentem, a part de moltes hores d'aigua que toquen perquè és un esport d'aigua, afegir tallers fora de l'aigua.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Mireia Ingla

Un esport que cada vegada té més visibilitat, evidentment gràcies precisament a la Gemma. Però sense cap mena de dubte, perquè un esport pugui tirar endavant i tenir visibilitat, ho hem de fer des de la base: començant amb els nens i nenes. I això és un dels objectius d'aquest casal.

Your browser doesn’t support HTML5 audio