Mengual afronta avui amb Carbonell el seu retorn olímpic amb la final i l'esperança d'una medalla


  • Comparteix:

Carbonell i Mengual, aquest dilluns passat

Carbonell i Mengual, aquest dilluns passat

La nedadora resident a Sant Cugat Gemma Mengual encara aquesta tarda el seu retorn a la competició olímpica amb opcions de medalla en duo de sincronitzada a la final, que es disputa a partir de les set. Amb Ona Carbonell, la santcugatenca va assolir aquest dilluns la cinquena posició en els preliminars i se situa per darrere de Rússia, actual campiona, la Xina, el Japó i l'Ucraïna d'Anna Tarrés.

El somni de la medalla està més a prop per a les d'Esther Jaumà que, amb el cinquè lloc, s'han classificat entre les 12 millors per participar a la final de rutina lliure. En el rànquing general Carbonell i Mengual obtenen 186.2691 punts, mentre que la líder i vigent campiona, Rússia, ha assolit 194.5244.

Les catalanes han anotat 92.5024 punts en el preliminar de rutina tècnica i 93.7667 punts en el de rutina lliure.

Una final emocionant
Es dóna el cas que l'ordre de sortida de la final, al Centre Aquàtic Maria Lenk, reserva per als darrers llocs les favorites. Rússia sortirà en setena posició, seguida de la Xina i el Japó. Les ucraïneses d'Anna Tarrés sortiran penúltimes i després, les nedadores de la selecció espanyola.

El retorn de Mengual
La santcugatenca, de 39 anys, ha tornat a la competició olímpica de natació sincronitzada després d'una retirada que va implicar que no participés a Londres 2012. Mengual acumula 17 medalles d'or, 18 de plata i 12 de bronze entre Mundials, Europeus i Jocs Olímpics. En aquesta última competició, suma dues plates, en duo i per equips en els Jocs de Pequín. Carbonell va aconseguir la plata a Londres en duo, i el bronze per equips. Es dóna el cas les dues van tenir Andrea Fuentes com a parella de sincro a Pekin (Mengual) i Londres(Carbonell).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.