Guanyen els favorits

Xavier Casadesús i Enric Sanmartin amb el 1r premi

padel

Publicat el 22/mar/09 per Pedro Miserachs

Xavier Casadesús i Enric Sanmartín, en categoria masculina, i Meritxell Ibánez i Marta Cano, en femenina, guanyen el 1er torneig organitzat pel Junior que obre la temporada del Circuit Català de pàdel. Totes dues parelles lideren el rànquing català.

En total s'han disputat quatre finals: tres masculines i una femenina. En 1a categoria femenina, s'han imposat en tres sets (6-2, 6-7, 6-3) la parella Meritxell Ibánez i Marta Cano a Núria Rivas i Mariona Corrales.

En 1a categoria masculina, l'actual parella número 1 de Catalunya, Xavier Casadesús i Enric Sanmartín, ha guanyat en tres sets (6-0, 2-6 i 6-3) els argentins Darío Gauna i Néstor Bligieri. Casadesús analitza la final.

Xavier Casadesús

Hem començat molt bé, però després tot s'ha complicat i la veritat és que ho hem passat força malament.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Només les primeres categories, tant masculina com femenina, tenien premis en metàl·lic pels participants.

En 3a categoria masculina, la parella Israel Vior i Carles Gunfaus han vençut en tres sets també (6-4, 4-6 i 6-2) a César Pérez-Torno i Alberto Álvarez. I per acabar, la final de la 4a categoria masculina ha comptat a la final amb la presència d'un jugador del Junior, Juan Lobo. El jugador del club santcugatenc no ha pogut aconseguir la victòria amb la seva parella José Manuel Baisol i han cedit davant Joaquim Carrera i Marcelo Leyros.