Matí de petanca

Petanca

Publicat el 29/jun/08 per Pedro Miserachs

El Club Petanca Sant Cugat Atlètic guanya la catorzena edició del Torneig de Festa Major organitza pel Club Petanca Sant Cugat. Prop de 100 jugadors gaudeixen d'aquesta competició celebrada a les pistes del Parc de la Pollancreda.

Finalment han estat 32 les tripletes participants en aquest torneig. 96 jugadors procedents de cinc equips de Sant Cugat: el Mira-sol, el Can Cabassa, el Sant Cugat, el Sant Francesc i el Sant Cugat Atlètic. A l'edició d'enguany, com explica Jaume Quiñonero, directiu del Club Petanca Sant Cugat, hi ha hagut canvis.


JAUME QUIÑONERO

Hem començat una nova etapa, ara amb el Can Cabassa, som ara 5 equips del poble, i per ser la primera edició amb aquest format, crec que ha sortit bastant bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




Els primers de cada grup, a més de tenir un premi assegurat, es jugaven el passi a les finals generals o de consolació jugant a tir. A la final general s'ha imposat la tripleta Palacios, Lorenzo i Marín, del Sant Cugat Atlètic, a la tripleta del mateix club, Eduardo, Nieto i Zamora. A la final de consolació, Crucito, Miguel i Marín, del Sant Francesc, han vençut a la tripleta del Sant Cugat amb Lozano, Bartolo i Leoncio.

Un éxit de participació en un matí molt caloròs a les instal·lacions del Club Petanca Sant Cugat.