Eduard Castanyeda: 'Necessitem més llum a les pistes i a l'accés a la instal·lació'

Imatge d'arxiu de les pistes de petanca

Petanca

Publicat el 10/feb/10 per Joan Garcia

El vicepresident del Club Petanca Sant Cugat, Eduard Castanyeda, lamenta la manca d'il·luminació existent a les pistes de joc i també a l'accés a la instal·lacions del club. Castanyeda espera una ràpida solució d'aquest problema que impedeix jugar al vespre als practicants i els obliga a creuar el parc de la Pollancreda a les fosques.

Molts dels jugadors del club són persones d'edat avançada i a la que comença a fer-se fosc tenen dificultats per continuar jugant. La falta d'enllumenat a les pistes fa que durant l'hivern, quan les tardes són més curtes, els partits no puguin allargar-se fins tard per la manca de visibilitat. El president del club, Eduard Castanyeda, explica aquest problema.

Eduard Castanyeda

No tenim llum. Per la tarda ens quedem sense llum durant els torneijos.

Your browser doesn’t support HTML5 audio









Castanyeda també ha explicat que l'accés a les instal·lacions pel parc de la Pollancreda no disposa de fanals i que creuar el parc a les fosques genera inseguretat.

Eduard Castanyeda

La sortida del parc no té enllumenat. Hi ha gent que té por de sortir a les fosques.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Castanyeda espera que es pugui solucionar aviat aquest problema i que els jugadors del Club Petanca Sant Cugat puguin gaudir de les instal·lacions en perfectes condicions.