El Club Rugby Sant Cugat vol evitar sorpreses contra el Tecnidex València

El Club Rugby SC ha escarmentat de la jornada anterior i intentarà polir algun aspecte tàctic / Font: F.Gozalbe

Rugbi

Publicat el 4/des/15 per Laia Sanmiquel

El Club Rugby Sant Cugat torna a casa i rep el Tecnidex València Club de Rugby. El partit de la desena jornada del grup B de la Divisió d'Honor B es disputarà aquest dissabte a dos quarts de cinc de la tarda a la ZEM de la Guinardera. El resultat ajustat de la setmana passada obliga el conjunt santcugatenc a no abaixar la guàrdia malgrat la posició del rival a la taula.

Els homes de Leo Pereira van superar per la mínima el Fènix i no volen que el València els sorprengui de la mateixa manera. És per aquest motiu que la concentració serà vital durant tot el matx. El handicap de l'equip local serà, novament, l'elevat nombre de baixes. El conjunt valencià arriba després d'haver aconseguit resultats diversos en les últimes jornades. Un dels seus jugadors destacats és Rodrigo Rosso, al qual hauran d'intentar neutralitzar.

Segons el tècnic del Rugby Sant Cugat, Leo Pereira, hauran d'aprofitar totes les ocasions que generin tenint en compte que el Tecnidex València vindrà molt motivat.

Leo Pereira

Segurament, vindran motivats perquè juguen contra nosaltres. Així que fàcil no serà. Hem d'intentar millorar el nostre joc, ser més ràpids i moure la pilota.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pel partit contra els valencians, els de Sant Cugat continuaran arrossegant les baixes de les anteriors jornades.