El Rugby Sant Cugat espera aprofitar la derrota del La Vila per reduir distàncies


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu / Font: F. Gozalbe

Imatge d'arxiu / Font: F. Gozalbe

El Club Rugby Sant Cugat vol aprofitar la derrota del La Vila al camp del Les Abelles per apropar-se el lideratge del grup B de Divisió d'Honor B. Per fer-ho haurà de complir amb la lògica i superar el penúltim, el Rugby Sitges, aquest dissabte a dos quarts de cinc. Si els de Leo Pereira guanyen i obtenen un punt de bonus ofensiu, se situaran a només un punt dels valencians.

La vuitena jornada de competició al grup B de la categoria de plata del rugbi estatal s'ha dividit en dues tandes, i aquest cap de setmana es completa amb dos enfrontaments, un d'ells és el del Rugby Sant Cugat. Un equip santcugatenc que ha treballat durant la setmana sabent de l'ensopegada del La Vila, i que ha pogut aprofitar el descans de dues setmanes per començar a posar a punt els seus principals efectius, afectats per lesions.

El rival d'aquest dissabte, el Sitges, podria ser testimoni d'una jornada rodona per al SantCu, que vol evitar veure com els sitgetans el sorprenen, de la mateixa manera que ho van fer fa tres jornades contra el CAU València, un dels altres grans de la categoria. Els visitants provaran dur el joc a un ritme baix, bel·licosos en defensa i sense deixar que els santcugatencs executin el seu joc de fluïdesa des de la pilota.

Malgrat tot, Leo Pereira assegura que cal mantenir la victòria a la Guinardera si es vol aspirar a tot, però avisa del perill d'una competició cada vegada més dura.

Leo Pereira

Està clar que són els partits que no podem permetre'ns perdre si volem ser a dalt. S'ha d'anar molt en compte, no ens podem relaxar.


Louteiro estarà ja a ple rendiment per a Pereira, mentre que Álvaro Alcón podria tornar després de la seva lesió. Qui seguirà sense poder participar serà Carles Bou, Axel, Alejandro Goljanek, Ghi Fe Chang i Guillem Bosch.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.