Pol Pla i l'espanyol de rugbi a 7 guanyen el primer partit dels Jocs i se situen més a prop del 9è lloc

Pol Pla encara la recta final dels Jocs Olimpics / Foto: World Rugby Sevens

Rugbi

Publicat el 10/ago/16 per Sílvia González

El 'lleó' Pol Pla i el combinat espanyol de rugbi a 7 han aconseguit aquest dimecres la seva primera victòria en els Jocs Olímpics de Rio davant Kènia (14-12). Ara els de 'Tiki' Inchausti són més a prop d'assolir la novena posició en la classificació si guanyen els Estats Units. La cita serà aquest dijous a les sis de la tarda.

L'horitzó es dibuixa més clar per a Pol Pla i els 'lleons' de la selecció espanyola de rugbi seven després d'una ansiada victòria davant els kenians. Perdudes les opcions de medalla després de la derrota amb França (26-5), els jugadors del combinat espanyol han posat tota la carn a la graella en un partit ajustat.

El santcugatenc Pol Pla i els seus companys es queden sense diploma olímpic, però lluitaran pel 9è lloc. Si cauen davant el Estats Units saldaran la seva estrena olímpica amb una desena posició, mentre que el femení s'ha alçat amb la setena posició.

El triomf s'ha fet esperar per al set espanyol amb tres derrotes consecutives en el seu debut a Rio: Sud-Àfrica (24-0), Austràlia (26-12) i França (26-5).