El combinat espanyol de rugbi a 7, amb Pol Pla, perd les opcions al medaller i aspira al 9è lloc


  • Comparteix:

Pol Pla / Foto: Instagram Pol Pla

Pol Pla / Foto: Instagram Pol Pla

El rugbi a 7 espanyol, amb el local Pol Pla, perd les opcions de medalla davant França (26-5) i queda fora dels quarts de final per optar a una posició entre el 9è i el 12è lloc. La derrota viscuda amb els francesos se suma a les dues que portava ja el combinat espanyol amb de forma consecutiva. Els 'lleons' es queden sense diploma olímpic.

Els de 'Tiki' Inchausti han aguantat bé la primera part, però després del descans el set francès ha pressionat amb força els vermells. A les acaballes del enfrontament, la selecció espanyola ha aconseguit l'assaig d'honor davant França i Cèsar Sampere ha col·locat a la marca rival després d'una veloç jugada col·lectiva propiciada per Pol Pla, amb una gran carrera.

El partit per assolir lloc entre la novena i dotzena posició el disputaran aquest vespre, a dos quarts de deu amb rival pendent de determinar. En cas de lluitar per l'onzè lloc, els 'lleons' jugaran dijous a la tarda.

Pla es va formar al planter del Rugby Sant Cugat i la temporada passada va fitxar pel FC Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.