El Rugby Sant Cugat haurà d'esperar una carambola per jugar la fase d'ascens

El Rugby Sant Cugat necessita guanyar els tres partits i esperar la patinada de l'Hospitalet

Rugbi

Publicat el 7/mar/17 per Joan Garcia

El Club Rugby Sant Cugat ha d'esperar una carambola per jugar la fase d'ascens a Divisió d'Honor B a falta de tres jornades per acabar la competició. Els santcugatencs són quarts amb 64 punts, a un de l'Hospitalet, que és tercer i ocupa la primera plaça per jugar la promoció d'ascens. Els d'Arturo Trenzano han de guanyar els tres partits i esperar l'ensopegada del conjunt hospitalenc. Els rivals del Rugby Sant Cugat i de l'Hospitalet a les tres properes jornades són de la part baixa de la classificació.

Vuit conjunts juguen la fase d'ascens a la Divisió d'Honor en eliminatòries directes per sorteig. Els dos primers classificats dels grups A, B i C de la Divisió d'Honor B i els dos millors tercers són els equips que es classifiquen per jugar la promoció d'ascens. Ara mateix, a falta de tres jornades per acabar la competició, el tercer del grup B i de l'A es classificarien i quedaria fora el del grup C. En el cas del grup B, seria l'Hospitalet, tercer, i no el Rugby Sant Cugat, quart, qui jugaria la promoció.

El Rugby Sant Cugat té un calendari assequible amb dos partits a casa davant CUM Múrcia, cuer, el CAU València, sisè, i amb un únic desplaçament al camp del BUC, penúltim. L'Hospitalet juga dos partits com a visitant i ho farà al camp del Fènix, novè, i del Tatmi, vuitè, i rebrà la visita del BUC, penúltim. El tècnic del Rugby Sant Cugat, Arturo Trenzano, creu que hi ha possibilitats per disputar la fase d'ascens.

Arturo Trenzano

No és una obsessió jugar la fase d'ascens, però sí millorar en el joc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Les Abelles, segon classificat, necessita guanyar un dels tres partits per assegurar-se aquesta posició.