El Rugby Sant Cugat cau al camp de l'Hospitalet i perd la tercera posició

El Club Rugby Sant Cugat s'ha vist superat (22-8) pel Rugby Club L'Hospitalet en un partit molt intens i ajustat que s'ha decidit per la major efectivitat dels locals a la segona meitat. Els santcugatencs han millorat notablement la imatge mostrada la setmana passada, sobretot pel que fa a la intensitat defensiva, però no han estat encertats en fase de creació i han acabat sucumbint davant un rival molt sòlid. El Rugby Sant Cugat perd la tercera plaça de la classificació de la Divisió d'Honor B, justament en favor de L'Hospitalet, tot i que els de Trenzano tenen un partit menys.

El partit ha començat molt bé per als interessos santcugatencs, amb una marca de Tim Smith quan no s'havien disputat ni cinc minuts. Tot i no convertir la transformació, el Rugby Sant Cugat ha agafat avantatge al marcador amb un 0-5 que no es mouria en tota la primera part. L'Hospitalet ha pres la iniciativa ofensiva, però els visitants han sabut mantenir en tot moment l'ordre i la contundència defensiva. Amb el pas dels minuts, el matx s'ha anat escalfant, amb algunes jugades dures i un ritme força travat que ha impedit als dos conjunts fer un joc gaire elaborat.

Després del descans, els locals han sortit decidits a remuntar i han capgirat ràpidament el marcador amb una marca de Gallardo i la posterior transformació. El partit s'ha continuat desenvolupant amb la màxima igualtat, però L'Hospitalet s'ha mostrat molt més clarivident en els metres finals, i ha encarrilat la victòria amb un punt de càstig i una nova marca a 20 minuts per al final, obra d'Eusebio. Amb 15 a 5 al marcador, el Rugby Sant Cugat ha continuat remant amb fe, però només ha aconseguit un punt de càstig a un quart d'hora per al final que ha resultat completament insuficient.

Amb un SantCu abocat a l'atac, els locals han sentenciat definitivament el matx amb una marca a l'últim minut de Billot i la corresponent transformació a càrrec de David Jorge, que segellava el marcador amb el 22-8 final. Tot i la derrota, el tècnic dels santcugatencs, Arturo Trenzano, ha acabat molt satisfet amb la millora del seu equip respecte l'última jornada.