El Rugby Sant Cugat guanya la 3a edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat sub 16

Rugbi

Publicat el 4/jun/17 per Oriol Petit

El Club Rugby Sant Cugat s'ha adjudicat el 3r Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat sub 16, disputat aquest cap de setmana a la Guinardera. L'equip dirigit per Daniel López s'ha imposat a la UE Santboiana, al RC Mauguio-Carnon francès, al RC Sitges i al CR El Salvador de Valladolid, en una competició amb format de lligueta en què els locals només han cedit un empat davant els de Sant Boi.

El sub 16 santcugatenc va iniciar el torneig aquest dissabte amb un empat davant la Santboiana (19-19) i una victòria contundent davant El Salvador (66-0). En els partits disputats diumenge, els de Daniel López han superat el Sitges (17-0) i s'han jugat el títol en un duel final decisiu contra el Mauguio francès. Ha estat un enfrontament dur i ajustat que s'ha decantat a favor dels locals (3-5) gràcies a una marca d'Hugo Sol a la segona part. Finalment, els francesos han acabat tercers per darrere de la Santboiana.

El director del torneig, Xavier Picó, s'ha mostrat molt satisfet amb el desenvolupament del cap de setmana i amb els resultats que està aconseguint el planter del Club Rugby Sant Cugat.

Xavier Picó

Ja fa temps que estem treballant en equip amb l'Arturo i està funcionant molt bé. Els resultats i els títols no són més que el reflex de la feina que s'està fent temporada rere temporada.


La competició s'ha completat amb un torneig de promoció en format d'eliminatòries directes en què el sub 16 B del Rugby Sant Cugat s'ha imposat a l'equip C de la categoria, al sub 14 i al RC Badalona. El B blau-i-negre es va desfer a la final dels badalonins (22-5) mentre que el sub 14 també va demostrar el seu bon moment de forma superant (0-26) el tercer equip sub 16 en el partit pel tercer lloc.