Benito: 'M'han fet molt mal les crítiques sense arguments d'alguns integrants dels veterans i de pares'

L'expresident del Club Rugby Sant Cugat, Mauri Benito al plató de Cugat.cat

Rugbi

Publicat el 5/mar/18 per Joan Garcia

L'expresident del Club Rugby Sant Cugat Mauri Benito lamenta, en una entrevista a Cugat.cat, les crítiques sense arguments que ha patit d'alguns integrants de l'equip de veterans i d'alguns pares. Benito es mostra satisfet per la feina feta amb la professionalització del club amb una economia sanejada i una estructura esportiva consolidada. L'expresident santcugatenc considera que el relleu d'Emilio Gutiérrez és la 'millor opció' per dirigir l'entitat.


MIRA-HO A CUGAT TV

Mauri Benito ha tancat l'etapa com a president de l'entitat després de quatre anys en el càrrec, però seguirà vinculat a la junta directiva com a vicepresident de relacions institucionals i vincle amb SantCugatCreix. Benito ha fet un ampli repàs com ja expresident i ha ressaltat el canvi que ha experimentat l'entitat amb els èxits assolits pel planter com a referent català i estatal. La taca negra, segons Benito, és els diferents intents fallits de pujar el primer equip a la Divisió d'Honor. L'expresident santcugatenc ha lamentat algunes crítiques que li han dolgut especialment per les formes.

Mauri Benito

Crec que no em mereixia aquestes crítiques sense cap tipus d'arguments.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Benito ha destacat que els temes importants fins a finalitzar la temporada és el Campionat d'Espanya sub 18 que s'organitza a la nostra ciutat i el futur del projecte esportiu del primer equip de cara a la nova temporada.