Martínez: 'La plataforma de l'skatepark és massa petita i els nous mòduls no hi caben'

skate

Publicat el 2/mar/11 per Pablo Vazquez

L'skater professional santcugatenc Alejandro Martínez es reuneix avui amb un arquitecte de l'Ajuntament i un representant de l'empresa Spoko Ramps per exposar-los els defectes del projecte de remodelació de l'skatepark de la Pollancreda. Martínez assegura que la superfície de la instal·lació és massa petita per encabir la quantitat de nous mòduls que l'Ajuntament i Spoko Ramps volen construir.

La regidora d'Educació i Joventut, Esther Salat, va presentar, la setmana passada, el projecte de remodelació de l'skatepark de la Pollancreda. L'Ajuntament té previst incloure noves rampes, calaixos i baranes a la instal·lació. Una reforma que s'ha planificat de forma consensuada amb els joves skaters i riders de la ciutat i amb l'empresa encarregada de l'obra, Spoko Ramps.

L'skater professional de Sant Cugat Alejandro Martínez no ha quedat satisfet amb el projecte i ha transmès a l'Ajuntament la seva disconformitat.

Alejandro Martínez

Vaig veure els plànols de remodelació i no em van agradar. Em vaig posar en contacte amb l'Ajuntament i ara estan pendents de la meva col·laboració per millorar-lo.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





El projecte compta amb un pressupost de 75.000 euros i, segons Martínez, parteix de les bones intencions del consistori.

Alejandro Martínez

L'Ajuntament té bones intencions però el pressupost és bastant reduït. La plataforma és petita i els mòduls no hi caben.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






Avui al matí, Martínez es reuneix amb un arquitecte de l'Ajuntament i amb l'empresa Spoko Ramps i els exposarà la seva disconformitat amb el projecte.

Alejandro Martínez, de 19 anys, és un dels skaters amb més projecció de la ciutat. Està patrocinat per diferents marques sabatilles, material i taules d'skate, per a les quals protagonitza reportatges fotogràfics en revistes i vídeos per tot l'Estat i l'extranger.