La UESC es juga la permančncia davant el Torregrosa

Tennis taula

Publicat el 22/mar/06 per Joan Garcia

El primer equip de la UESC de tennis taula es juga la permanencia a la Primera Nacional davant el Torregrosa aquest diumenge al Pavelló de la Rambla del Celler. Els santcugatencs esperen sumar el triomf que els permetria jugar per segona temporada a la Primera Nacional. Enric Bosch, jugador i entrenador de la UESC, espera poder sentenciar la permančncia en aquesta jornada.

Resten tres jornades per acabar la lliga de Primera Nacional i la UESC de tennis taula té la primera oportunitat per sentenciar la permančncia en aquesta categoria. Els santcugatencs, avantpenúltims, reben al Torregrosa, penúltim, i que no pot deixar escapar tampoc el triomf. Enric Bosch, jugador entrenador de la UESC, espera guanyar com sigui aquest matx.

Enric Bosch

Hem de guanyar per mantenir la categoria

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El partit entre la UESC i el Torregrosa es disputa aquest diumenge a la sala de tennis taula de la Rambla del Celler a partir de les onze del matí. Si els vermell-i-negres no guanyessin encara tindrien una darrera oportunitat a el proper cap de setmana amb un doble enfrontament al País Basc.