La UESC espera una punxada del Premià per aconseguir l'ascens directe


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu

Imatge d'arxiu

La Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) de tennis taula afronta les dues últimes jornades del grup 4 de Segona Nacional amb la intenció de ser líder, lloc amb què obtindria l'ascens directe. Els santcugatencs, que només han perdut un partit al llarg de la temporada, estan empatats a punts amb el Premià. De finalitzar així la competició els del Maresme assolirien l'ascens per la diferència favorable en els enfrontaments directes sobre els santcugatencs, que jugarien la promoció.

El final de lliga es mostra apassionant per al conjunt santcugatenc. Els vermell-i-negres estan mantenint un pols amb el Premià, estant tots dos conjunts empatats a punts i amb l'única diferència de victòries a favor dels premianencs en els enfrontaments directes, tot i que la diferència de gols general és a favor dels santcugatencs. En les dues jornades que resten els santcugatencs s'enfronten al tercer classificat, el Vilafranca, i el Sosmatic Badalona, equip de la part baixa i que lluita pel descens.

El palista de la UESC, Josep Anton, comenta les opcions que tenen d'aconseguir l'ascens directe.

Josep Anton

Som colíders però el criteri de desempat és el golaverage particular i ells seran primers sempre i quan no perdin.


El màxim rival per a l'ascens directe dels santcugatencs, el Premià, té dos partits com a visitant. El primer contra el Borges, que lluita per no caure en posicions de descens, i el segon contra un Lluïsos-Horta que no té res en joc.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.