Missió gairebé impossible a la pista del líder

Tennis taula

Publicat el 8/feb/07 per Albert Ferran

El primer equip de la UESC de tennis taula visita dissabte la pista del líder, el Bàscara, que només ha perdut 1 dels 11 partits disputats. El conjunt santcugatenc es troba a la part mitja de la taula després de caure a casa contra l'Èpic Casino per 3 partides a 4.

Després d'una setmana de descans per la disputa de l'Estatal de Valladolid, UESC i Èpic es veien la cara en una lluita pel quart lloc de la classificació. I l'enfrontament no va decebre. Molta igualtat i molta emoció.

Després de la derrota inicial del santcugatenc Josep Anton davant Jordi Bacarisas, els locals Enric Bosch i Xavi Panareda van situar el 2 a 1 en el marcador. Però dues derrotes consecutives, en el doble i en l'individual de Bosch amb Bacarisas feia pujar el 2 a 3 i situava la UESC contra les cordes.

En la sisena partida, Josep Anton es va treure l'espina de la primera derrota i va superar per 3 sets a 1 a l'egarenc Pau Gaju. Amb empat a 3 partides, tot quedava per decidir en el duel entre Xavi Panareda i Gerard Torrens. Una partida molt igualada que es va acabar decantant del bàndol visitant per 1 set a 3.

Amb aquesta derrota, la UESC es manté sisena, amb 4 victòries i 6 derrotes. Aquest dissabte, visita la pista del C.T.T Bàscara. Un enfrontament molt complicat, ja que el Bàscara és el líder en solitari amb 10 triomfs i 1 derrota. El palista de la UESC, Josep Anton, reconeix la superioritat del Bàscara i explica que aniran al partit a gaudir.

Josep Anton

No anem amb l'objectiu de guanyar. És el millor equip de la lliga. Anirem a gaudir del partit

Aquests dos jugadors tan bons són el nigerià Wahab Hamed que només ha perdut un partit en tota la competició i Óscar Gallego, el jugador nacional que ha perdut menys partits.
Pel que fa al palista santcugatenc que no jugarà amb el Bàscara és Enric Bosch que competirà amb el tercer equip de la UESC per ajudar-los.