Cares noves i nous reptes

Imatge de la presentació

Tennis taula

Publicat el 30/set/10 per Pablo Vazquez

La secció de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) ha donat el tret de sortida a la temporada amb cares noves i nous reptes per assolir. El primer equip vermell-i-negre, que s'estrena a Primera Nacional, incorpora l'australià Michael Brown i el jugador del segon equip Pau Mellado. En total, la secció disposa de 28 jugadors federats per la nova temporada.

La ZEM de la rambla del Celler ha acollit l'acte de presentació per la nova temporada de la secció de tennis taula de la UESC. Un acte dirigit pel responsable de la secció, Joan Minguell, i que ha comptat amb la presència del president de la UESC, Xavier Salvat.

Per la nova temporada, la secció compta amb un total de 28 jugadors amb fitxa, que disputaran competició federada. El repte principal el té el primer equip, que s'estrena a Primera Nacional. Per assolir el repte, l'equip està format per Josep Anton i Enric Bosch, veterans del conjunt, i per dues incorporacions, l'australià Michael Brown, que ve per sis mesos, i el jugador del segon equip Pau Mellado.

Josep Anton fa una valoració del fitxatge de l'australià.

Josep Anton

L'arribada de Michael Brown pot ser un reforç molt important.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




El cap de la secció, Joan Minguell, explica l'objectiu de la temporada pel primer equip.

Joan Minguell

El nostre objectiu amb el primer equip és quedar quarts, així lluitaríem a la fase d'ascens.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







Diumenge a les onze del matí, el primer equip començarà el seu nou repte a Primera Nacional contra l'Igualada.