Victòria èpica, treballada i d'equip

Imatge d'arxiu

Tennis taula

Publicat el 20/feb/11 per Mireia Puente

El conjunt de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) venç (4-3) el Club Palma en un gran partit. Els santcugatencs, que perdien 0-3, han capgirat el marcador vencent els tres individuals restants i el dobles decisiu. Amb aquesta victòria els vermells-i-negres agafen embranzida per disputar les dues darreres jornades de lliga.

El partit no ha començat de la millor manera possible. I és que els tres primers punts els han guanyat els balears. En el quart partit, el palista Enric Bosch ha sabut defensar un punt de partit que l'hi ha donat suficient confiança per fer-se amb el partit. Amb l'1a 3 en el marcador, els santcugatencs s'ho han cregut i han vençut els tres encreuaments restants, disputats per Josep Antón, Enric Bosch i Paul Mellado.
Amb l'empat a tres s'ha arribat al dobles. Els palistes Antón i Bosch han estat els encarregats de disputar-lo, i un cop més, han fet mostres de la seva complicitat en la pista, fet que els ha permés sumar el punt que els donava la victòria davant el quart classificat de la taula.
El palista santcugatenc Josep Antón es mostra molt satisfet pel resultat, tenint en compte que a l'anada van perdre 6 a 0.

Josep Antón

Estem molt contents perquè a l'anada ens va doldre la contundència amb la que van guanyar. No només ha estat una victòria, ens hem demostrat que podem guanyar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Amb aquest resultat els santcugatencs mantenen l'esperança d'assolir la quarta plaça de Primera Nacional, fet que els permetria jugar la fase d'ascens. A dues jornades per finalitzar la lliga, la UESC es prepara per visitar, el 12 de març, l'Olot, segon classificat.