La UESC de tennis taula disputa la fase de permančncia a Primera Nacional

Els santcugatencs es juga la permančncia a Primera Nacional

Tennis taula

Publicat el 30/mar/11 per Carlos Catalan

La secció de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat es disputa la fase de permančncia a Primera Nacional després de finalitzar la fase regular en sisena posició. Els santcugatencs jugaran un total de vuit partits els caps de setmana del 16 i 17 d'abril i del 23 i 24 d'abril amb l'objectiu de salvar la categoria.

El conjunt santcugatenc ha perdut els dos últims partits de lliga regular davant el Vilanova i l'Olot. Amb aquestes dues últimes derrotes els vermell-i-negres no han pogut evitar haver de disputar la fase de permančncia. D'aquesta manera, la UESC es juga la categoria en aquests dos caps de setmana d'abril davant l'Hospitalet, el Borgues, l'Esparreguera, CBR els Amics, el Vilanova, el Sallent i el Sa Pobla. Els punts dels enfrontaments directes disputats en lliga regular es mantenen, un fet que perjudica els resultats dels santcugatencs.

El palista santcugatenc Josep Antón explica l'objectiu que es marquen en aquesta fase de permančncia.

Josep Antón

L'objectiu és assolir la permančncia. Arribem amb tres victňries i tres derrotes a la segona fase. Dependrŕ dels partits que juguem ara davant els rivals de l'altre grup.

Your browser doesn’t support HTML5 audio






La primera fase per disputar els primers quatre partits per la permančncia es juga a Calella el proper cap de setmana del 16 i 17 d'abril.