La UESC de tennis taula se'n va de vacances mirant de prop l'ascens

Imatge d'arxiu

Tennis taula

Publicat el 24/des/11 per Pedro Miserachs

La Unió Esportiva Sant Cugat de tennis taula continua en segona posició del grup 4 de Segona Nacional. La tripleta formada per Enric Bosch, Josep Antón i Francesc Castillo només ha perdut un partit en el que va de temporada i precisament contra el líder, el Premià. La competició s'atura fins la segona setmana de gener quan els santcugatencs visitaran el CN Sabadell.

La temporada per Bosch, Antón i Castillo està sent bona i mantenen les opcions d'ascens directe a Primera Nacional. El primer lloc, que ocupa el Premià, és el que permet pujar de categoria i els segons, on estan els santcugatencs amb nou victòries i una derrota, i tercers, estan obligats a disputar un play off per retornar a la categoria perduda l'any passat.

Veient la trajectòria de santcugatencs i premianencs, el partit clau per decidir el lideratge serà el tercer cap de setmana de febrer quan Enric Bosch, Josep Antón i Francesc Castillo visitaran el Premià. Abans però, la UESC de tennis taula haurà de jugar i guanyar el CN Sabadell, el Borges i el Santiago per arribar amb opcions de ser líder.