Els cuiners concursants de Top Chef Julio Velandrino i Álex Clavijo passen pel magazín abans del ‘Duel de ganivets’ que tindrà lloc demà dijous a les nou del vespre al restaurant Vadebacus. Els dos cuiners donen els detalls previs a la vetllada gastronòmica, que oferirà als assistents un menú degustació amb el millor de l’horta […]
Els restaurants japonesos Kitsune i Zuka de Sant Cugat s’expandeixen a Barcelona. El Kitsune obrirà a Gràcia el 18 de febrer el segon establiment de la companyia. Zuka inaugurarà un restaurant al número 90 del carrer de Londres cantonada amb Muntaner a principis de març. L’obertura dels locals respon a la demanda dels clients de […]
Cada dimarts l’espai ‘Amb molt de gust’ descobreix la millor oferta gastronòmica de Sant Cugat. Aquesta setmana Anna Grau, la propietària, dietista i cuinera de Kombu, parla de les característiques de la cuina macrobiòtica i vegetariana del seu restaurant. Kombu també és un espai que acull xerrades, tallers de cuina i consultes dietètiques.
La Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP) té des d’aquest dimarts un espai dedicat a les activitats culinàries. Es tracta de l’Aula Gastronòmica, ubicada al Casal de TorreBlanca, que donarà servei a les propostes de la Xarxa i del programa d’Unitat d’Escolarització Compartida (UEC). L’espai és una cuina de nova construcció amb cabuda per a […]
L’Ateneu Santcugatenc inicia aquest divendres un nou trimestre d’activitats en què es posen a disposició 152 cursos, alguns nous i altres consolidats, de 70 modalitats repartides en diferents àmbits com benestar, dansa, coneixement, creativitat, cuina i formació. Les inscripcions són obertes fins a exhaurir les 1.400 places. 755 santcugatencs ja han triat alguna de les […]

