Podcast
Acabats d’entrar a la Quaresma és hora d’aprendre unes quantes receptes fàcils i variades per cuinar els divendres, dia en què antigament no es permetia menjar carn. Acompanyats del propietari de l’establiment de menjars preparats i rostisseria ‘Cap a casa’, Oriol Garcia, hem conegut propostes diferents amb els ingredients de sempre. D’entre els plats destacats […]
Societat
Els Bombers han intervingut en l’extinció d’un foc a la cuina d’un segon pis del número 1 del carrer de Rosselló. L’avís s’ha donat quan passaven cinc minuts d’un quart de sis de la tarda i, com és habitual en aquests tipus d’actuacions, han intervingut tres dotacions de Bombers. Segons les fonts consultades per Cugat.cat, […]
Societat
El xef Francesc Danés, membre de la direcció de cuina del restaurant Sant Pau de Carme Ruscalleda, amb tres estrelles Michelin, imparteix un curs de cuina creativa de base tradicional i dirigit a aficionats amb coneixements culinaris. El taller, que es fa a l’Aula Gastronòmica del Casal Torreblanca, és de quatre sessions que han acabat […]
Podcast
Els propietaris del restaurant Les Voltes, Xavi Llorens i Vanessa Borràs, han visitat l’espai ‘Amb molt de gust’ per parlar-nos de la proposta gastronòmica del seu establiment, amb nova ubicació des de fa 2 mesos al carrer Sant Bartomeu. Les Voltes, que fins fa poc podíem trobar al carrer Major, ofereix una cuina de mercat […]
Podcast
Un dels propietaris del restaurant Can Gula, Nacho Núñez, ha visitat l’espai ‘Amb molt de gust’ per parlar-nos de la proposta gastronòmica del seu establiment, que va obrir les portes a Sant Cugat fa gairebé dos anys. Can Gula, situat al complex del Mercantic, ofereix una cuina de temporada amb tocs internacionals i productes de […]
Podcast
L’espai de gastronomia ‘Amb molt de gust’ ha convidat Green Bee, un nou restaurant a Sant Cugat, dedicat a la cuina saludable. Mireia Vargas i Atila Sims, socis i propietaris de l’establiment, han visitat el magazín per descobrir-nos l’extensa oferta gastronòmica que proposen. Vargas i Sims han destacat la seva aposta per una cuina vegana, […]
Podcast
La xef i coimpulsora de Comaxurros, Ada Parellda, visita l’espai ‘Amb molt de gust’ per parlar-nos de la proposta gastronòmica de l’establiment que va obrir portes a Sant Cugat fa vuit mesos. Comaxurros reivindica el dolç tot l’any amb propostes tant per a l’estiu com per a l’hivern. D’entre l’oferta destaquen receptes innovadores com els […]
Societat
L’excuiner de l’antic restaurant Casablanca, Roger Serra, reobre el negoci com a nou propietari i xef. Serra ofereix una carta nova, on posa èmfasi en la cuina d’autor, basada en elements mediterranis i asiàtics a través de la matèria primera de qualitat. El restaurant, ubicat al carrer de Sabadell, ha estat tancat durant uns tres […]
Podcast
El propietari i xef del renovat restaurant santcugatenc Casablanca, Roger Serra, ha visitat el magazín per explicar les noves propostes gastronòmiques que ofereix el seu establiment. El nou concepte del Casablanca se centra en una cuina d’autor creativa basada en elements mediterranis i asiàtics mitjançant l’ús de productes de qualitat. Serra ha valorat molt positivament […]
Podcast
El xef de l’empresa Health & Cook, Josep Lluís Catalina, ha visitat l’espai ‘Amb molt de gust’ amb consells bàsics per a cuinar i conservar els bolets. Secs o en conserva, Catalina ha fet un repàs de les tècniques que podem fer servir per allargar la temporada boletaire a la nostra cuina i poder gaudir, […]
Podcast
L’espai ‘Amb molt de gust’ repassa algunes receptes d’arrossos amb el cuiner a domicili de Health and cook i col·laborador del mercat de Torreblanca, Josep Lluís Catalina. El xef ha compartit els secrets per fer una bona paella i ha explicat la base per cuinar un bon risotto i l’arròs amb llet.
Economia
El restaurant Author Boris obre portes aquest dissabte al número 9 de la plaça de Barcelona amb una oferta variada i repartida en diversos espais gastronòmics. El local té terrassa i una barra a la part de dalt, on se serviran tapes i còctels, i al pis de baix hi ha el restaurant amb carta, […]