Societat
Sant Cugat acollirà entre el dilluns 27 de març i el diumenge 2 d’abril la 1a edició del ‘Sant Cugat ve de Gust’. És una proposta enogastronòmica organitzada per la Fundació Sant Cugat Actiu amb la col·laboració de Sant Cugat Comerç (StC). El cap de setmana, el protagonisme serà per a una mostra repartida per […]
Podcast
L’espai ‘Amb molt de gust’ d’aquest dilluns conversa amb Ferran Villaseñor, diplomat per l’Escola Hofmann per actualitzar algunes receptes de la cuina de sempre. L’ingredient protagonista de l’espai ha estat el bacallà i les maneres de cuinar-lo.
Societat
El Dia Internacional de les Dones, la crisi dels refugiats i un llibre sobre la Festa de Tardor són alguns dels protagonistes del mes de març a l’Ateneu. L’entitat completarà l’oferta amb tallers de cuina i exposicions fotogràfiques fins arribar a la vintena d’activitats. Durant aquest mes, concretament el dilluns 13, també començarà el procés […]
Podcast
L’espai ‘Amb molt de gust’ d’aquest dilluns s’endinsa a la cuina mexicana del Mex Calli. La propietària i xef del restaurant, Paulina Igual, visita el magazín per parlar de la seva proposta culinària. Igual reivindica la importància de portar els sabors del seu país amb una carta on podrem trobar ceviche de verdures, ‘chicarrón’ de […]
Podcast
L’espai ‘Amb molt de gust’ coneix un nou establiment que obre portes a Sant Cugat, la rostisseria Cap a Casa. El magazín conversa amb gerent i cuiner, Oriol Garcia, que ha explicat que Cap a Casa ofereix menjà casolà per emportar. La seva cuina combina receptes catalanes i uruguaianes com la lassanya de pasta de […]
Societat
Tallers de constel·lacions familiars, gestió de conflictes, cursos sobre catarisme i un monogràfic de cuina de muntanya són algunes de les novetats de les gairebé 180 propostes que formen el nou programa de cursos i tallers de l’Ateneu. El període d’inscripcions ha començat aquest dilluns i finalitza quan s’esgotin les places. Un nou curs de […]
Podcast
Aquesta setmana, l’espai ‘Amb molt de gust’ dedica els minuts de la secció a la segona edició del concurs de la Millor Pasta de Te de l’Estat, organitzat per la revista ‘Dulcypas’. El cap de redacció de Dulcypas, Jaume Cot, explica les bases del concurs i què havia de reunir la pasta guanyadora (textura, estètica […]
Podcast
Aquest dilluns, l’espai ‘Amb molt de gust’ rep la visita de la responsable de Cookiteca, Neus Canal, per parlar de les novetats en el món dels estris de cuina. Canal ha portat instruments que faciliten les nostres receptes i les fan més saludables i divertides. Aquest dissabte l’espai Cookiteca Sant Cugat celebrarà el seu cinquè […]
Podcast
L’espai gastronòmic ‘Amb molt de gust’ descobreix la carta de l’espai Santamassa amb el seu gerent, Josep Maria Jaumà. Entrepans, amanides, hamburgueses i pizzetes configuren una carta que, tal com ha explicat Jaumà, neix amb l’objectiu d’agradar a tots els públics. El Santamassa està situat a l’avinguda de Lluís Companys, 50.
Economia
El restaurant japonès Shi Man To ha obert les portes aquesta setmana a Sant Cugat després de 10 anys d’experiència a Barcelona. El xef i propietari Kou acumula 30 anys de trajectòria professional i dirigeix la cuina des dels inicis del restaurant. Kou explica a Cugat.cat per què s’han traslladat a Sant Cugat. Segons el […]
Podcast
Aquesta setmana l’espai gastronòmic del magazín conversa amb la propietària de Casa Blava, Cristina Gil, i el seu xef, José Lagos. Amb ells l”Amb molt de gust’ vol descobrir què es cou a la seva cuina i quina és l’oferta del restaurant florestà. La carta de Casa Blava es caracteritza per tenir més d’una vintena […]
Podcast
L”Amb molt de gust’ d’aquest dimarts arriba amb un grup de joves de l’institut Leonardo da Vinci com a convidats. El magazín conversa amb ells per conèixer els seus hàbits gastronòmics. Parlen de les seves preferències, si segueixen una dieta equilibrada i revelen si cuinen a casa o no.