Marc Segura, representant de Cugat Mèdia als càstings finals del talent show 'Objectiu Paki'

Recupera el programa on s'ha escollit el guanyador de Cugat Mèdia

Comunicació

Publicat el 2/des/22 per Redacció

Marc Segura serà el representant de Cugat Mèdia als càstings finals del talent show 'Objectiu Paki'. Aquest jove santcugatenc ha sigut el guanyador de la selecció que vam fer entre els vuit aspirants que van respondre a la crida del mitjà públic de Sant Cugat. Segura competirà ara amb els 38 representants de les altres televisions locals en tres càstings que es faran a TV Cardedeu. Els deu finalistes passaran a formar part del programa 'Objectiu Paki', que començarà a principis de 2023.


MIRA-HO A CUGAT TV

El jurat, format per la periodista musical de Cugat Mèdia, Jèssica Sotodosos; l'artista i professora de música Anna Luna; i la guanyadora de la segona edició d''Objectiu Paki', la santcugatenca Martina Burón, ha escollit Marc Segura d'entre els vuit finalistes.

Què és 'Objectiu Paki'?

'Objectiu Paki' és un talent show de Televisió de Cardedeu que va néixer l'any 2020 fruit de la col·laboració entre el Casal de Joves La Paki, comerços i entitats del municipi i diferents col·laboradors de la televisió vallesana. El programa ha anat creixent en les dues primeres edicions fins a convertir-se, en aquesta tercera edició, en un concurs de talents musicals de totes les televisions locals de Catalunya. La dinàmica del concurs consisteix en 10 concursants que han de mostrar les seves capacitats musicals en les diferents gales temàtiques. A cada programa els membres del jurat i els vots del públic decidiran quin participant deixa el concurs, fins a conèixer el guanyador/a de la gran final.

El premi del guanyador/a finals consisteix a enregistrar tres singles en un estudi de so professional designat per Crea Music, difusió i promoció del primer single i l'actuació en un concert a l'escenari del Polvorí a la Festa Major de Cardedeu 2023.

CONSULTA LES BASES D'AQUESTA EDICIÓ D''OBJECTIU PAKI'