Cugat Mèdia celebra 41 anys d'informació local a Sant Cugat

El 30 de juny el mitjà de comunicació farà la festa de cloenda del 40è aniversari amb una nit de concerts


  • Comparteix:

El 13 de juny del 1982 Ràdio Sant Cugat va iniciar les emissions al carrer de Sant Antoni. 41 anys després el mitjà s'ha convertit en una plataforma multimèdia amb ràdio, televisió online, diari electrònic i xarxes socials. L'objectiu del mitjà sempre ha estat oferir informació rigorosa i de referència a la ciutadania de Sant Cugat. En aquests 41 anys d'història el mitjà públic s'ha anat adaptant a les noves maneres de consumir informació per part de la ciutadania, afegint nous canals i plataformes de difusió a mesura que internet anava agafant protagonisme en el sector de la comunicació.



Aquest juny Cugat Mèdia tanca 12 mesos d'accions per celebrar els 40 anys d'història. La celebració del 40è aniversari va començar el 13 de juny de 2022 amb un acte intern al claustre del monestir que va reunir extreballadors, autoritats i l'equip actual del mitjà. A l'octubre Cugat Mèdia va dinamitzar les rodes de premsa del festival Petits Camaleons, regalant una bossa de roba dels 40 anys a tots els joves periodistes, també va instal·lar un fotomaton a l'arribada de la 63a Marxa infantil on les parelles participants es van poder fer fotos i emportar-se un record de la jornada. Per la Festa de Tardor, el mitjà públic va fer un concurs especial dels 40 anys, regalant 4 entrades dobles per anar a Port Aventura World. Al Nadal Cugat Mèdia va organitzar una xocolatada popular per presentar el tradicional calendari de sobretaula.

Un dels actes més importants d'aquest aniversari ha estat la recuperació dels Premis Esport en Marxa, la 22a edició d'aquests guardons va tenir lloc el 22 de març de 2023 al vestíbul del Teatre-Auditori.

Recentment Cugat Mèdia ha inaugurat una exposició al carrer dedicada a la història, els moments i les persones que formen part del mitjà.

Durant aquests 12 mesos també s'ha actualitzar la comunicació visual de les instal·lacions, aplicant el nou color verd corporatiu al local i als estudis de ràdio, i per les eleccions municipals es va estrenar el nou plató virtual.

La cloenda de l'aniversari serà el 30 de juny a la plaça Barcelona, amb la 'Festassa' de Cugat Mèdia, una nit de música, ball i diversió 100% santcugatenca.

El director provisional de Cugat Mèdia, Joan Miquel Fernández, ha destacat que "Tanquem aquests 12 mesos de celebració del 40è aniversari de Cugat Mèdia i crec que l'objectiu principal era explicar la història a la ciutadania del que és el mitjà públic, i crec que ho hem aconseguit. I augmentar el sentiment de pertinença, hem tingut una bona recepció i més ara amb la 'Festessa' el dia 30 de juny per tancar aquests 40 anys de vida de Ràdio Sant Cugat".


Joan Miquel Fernández

Tanquem aquests 12 mesos de celebració del 40è aniversari de Cugat Mèdia i crec que l'objectiu principal era explicar la història a la ciutadania del que és el mitjà públic, i crec que ho hem aconseguit. I augmentar el sentiment de pertinença, hem tingut una bona recepció i més ara amb la 'Festessa' el dia 30 de juny per tancar aquests 40 anys de vida de Ràdio Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.