Mònica Lablanca: 'El millor del diari electrònic Cugat.cat està encara per arribar'

Comunicació

Publicat el 7/gen/09 per Mar Castro

El diari electrònic Cugat.cat celebra aquest dimecres el seu primer any de vida. La directora del grup multimèdia Cugat.cat, Mònica Lablanca, ha valorat positivament l'evolució del primer any d'aquest mitjà de comunicació que integra els productes comunicatius de l'Organisme Autònom Municipal de Comunicació i Informació Ciutadana (OAMCIC). Lablanca creu, però, que 'el millor està encara per arribar'.

El diari electrònic Cugat.cat va néixer amb l'objectiu de recollir tota la informació general i esportiva de la ciutat, la programació de Ràdio Sant Cugat i els vídeos de la productora audiovisual d'aquesta organisme. El naixement d'aquest mitjà coincidia fa un any amb la celebració dels 25 anys de Ràdio Sant Cugat.

Per a la directora del grup multimèdia Cugat.cat, Mònica Lablanca, el balanç del primer any de vida d'aquest mitjà de comunicació és molt positiu. L'escoltem.

Mònica Lablanca

Fem una valoració molt positiva tenint en compte que tot just fa un any passàvem de tenir un portal web a un diari electrònic. Tots han hagut de fer un esforç.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Lablanca ha explicat, però, que encara hi ha molt camí per recórrer.

Mònica Lablanca

Encara ens queden moltes coses per fer i el millor està per arribar. Ara és el moment de perfeccionar. Volem ser un portal ciutadà.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Lablanca ha avançat durant l'entrevista que un dels objectius que es marca ara el grup multimèdia és poder tirar endavant un Web TV que tingui cabuda al portal Cugat.cat.