El Festival Nacional de Poesia recorda Gerard Vergés i Joan Vergés

El Celler Modernista ja va ser l'escenari dels versos de Vinyoli

Cultura

Publicat el 26/oct/14 per Anna González

El Festival Nacional de Poesia homenatja aquest diumenge dos dels seus poetes d'honor, Joan Vergés i Gerard Vergés, tots dos morts aquest any. Ho farà amb l'espectacle 'De Vergés a Vergés', que omplirà a partir de dos quarts d'una del migdia el Celler Modernista de la poesia cantada i dita dels dos autors.

Aquest espectacle s'emmarca en la jornada de cloenda del festival prevista per aquest diumenge i que arrencarà amb 'A través de Vinyoli' de Xavi Múrcia. Es tracta d'un concert-espectacle a partir de la interacció entre la veu i la guitarra de Xavi Múrcia i la poesia de Vinyoli. Estarà acompanyat pels músics Albert Vila i Xarli Oliver. El Celler Modernista acollirà aquest muntatge a partir de dos quarts de dotze del migida.

Una hora més tard el mateix equipament serà l'escenari de 'De Vergés a Vergés', l'espectacle amb el qual el Festival Nacional de Poesia vol recordar a dos dels seus poetes d'honor.

Cinta Massip i Albert Roig diran la poesia de Gerard Vergés, que cantarà Montse Castellà. Recitaran Joan Vergés els poetes Víctor Obiols i Montserrat Vergés, juntament amb la cançó de Toti Soler.