L'escola de música Fusió ofereix una dotzena de concerts de Nadal

L'escola de música Fusió ofereix diversos concerts per celebrar el Nadal. / Foto: Web Fusió

Cultura

Publicat el 17/des/14 per Laia Soriano

L'escola Fusió ofereix aquest mes diverses actuacions dels membres de l'escola. Els concerts amb què es vol desitjar bones festes als assistents són gratuïts a excepció d'Any Nou que té un preu de cinc euros que es destinarà a Càritas Sant Cugat. El primer s'ofereix aquest dimecres a la sala Audicions del centre.

L'escola de música ofereix durant aquesta setmana diverses actuacions. Entre aquest dimecres i dimarts vinent tindran lloc concerts amb solistes i de petit format a la sala Audicions de l'escola, a les vuit del vespre.

Divendres, Fusió, juntament amb l'Ajuntament i l'Associació Sant Cugat Comerç, organitzarà la cantada de nadales de les corals infantils, a partir de dos quarts de sis de la tarda pels carrers de la ciutat.

Dissabte, a dos quarts d'una del migdia, la Banda Infantil i la Banda Moderna oferiran el concert de Nadal amb orquestra a l'Aula Magna de l'Escola Municipal Victòria dels Àngels.

Diumenge, el Cor Jove Fusió actuarà per la Cantada de Nadal de Camerata Sant Cugat a les set del vespre al Teatre-Auditori.

A més, dilluns vinent a dos quarts de nou del vespre i també al Teatre-Auditori tindrà lloc el concert de Nadal Swing amb Orquestra Moderna Fusió i cantants i ballarines de l'escola.

Per acabar amb les diverses actuacions, l'escola ha organitzat el 2 de gener un concert d'Any Nou a càrrec del violoncel·lista Jurgen van Win i el pianista Oriol Espuny. El preu de l'entrada, que es destinarà a Càritas, és de cinc euros.