Set instituts catalans, entre ells l'Angeleta Ferrer, competeixen en dramatúrgia

Alumnes de batxillerat escènic participants i la professora han valorat l'experiència al 'Connectats'


  • Comparteix:

Quatre de les alumnes participants i la professora (al centre), a Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Quatre de les alumnes participants i la professora (al centre), a Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Vuit alumnes del batxillerat escènic de l'institut Angeleta Ferrer han participat en la 1a edició del Torneig de Dramatúrgia per a Instituts, impulsat per Tramoia Cultura en col·laboració amb la Xarxa Transversal. Es tracta d'una activitat artística i formativa que forma part del programa educatiu Escoles a Escena del Teatre-Auditori. Han estat quatre mesos de feina i sis sessions de treball amb professionals de l'escriptura i la dramatúrgia per als alumnes que cursen el batxillerat escènic a Marató, Granollers, Olot, Figueres, Reus, Vilanova i la Geltrú i Sant Cugat. La Sala Beckett ha acollit aquest mes de maig la final, on es va imposar el text de l'institut granollerí.

ESCOLTA-HO

L'experiència ha estat molt ben valorada tant per les alumnes, Noa Moreno, Noa Garcia, Erin Uxan i Laia Vargas, com per la professora Judith Luccetti. Reconeixen que els treballs fets van ser "de nivell" i el procés 'molt enriquidor'. Coincideixen a destacar que un dels aprenentatges que s'enduen d'aquest torneig "són els petits detalls a l'hora de pensar els personatges i el treball en equip".

Ara, el Teatre-Auditori ha previst una sessió especial per al 31 de maig a les 12 h on assistiran els alumnes de primer i segon de batxillerat escènic de l'Angeleta Ferrer per veure els resultats del treball fet per les seves companyes. Aquesta sessió també comptarà amb la col·laboració dels actors Alba Pujol i Martí Atance.











Laia Vargas

Veus tot el procés de creació de personatges, de la trama. Tota la part de revisió del text i tot el que es canvia. I el resultat final va ser molt enriquidor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.