El Cor Participatiu de la Gent Gran transporta el públic del Teatre-Auditori al 'music hall' i al cabaret

Cultura

Publicat el 21/gen/18 per Martí González

El Cor Participatiu de la Gent Gran, format per 200 cantaires, ha repassat les cançons més emblemàtiques del 'music hall' i ha transportat els espectadors del Teatre-Auditori als cabarets més prestigiosos amb 'De Berlín al Paral·lel'. L'espectacle ha comptat amb la direcció musical d'Oriol Castanyer, la direcció escènica d'Ignasi Tomàs, Mone com a cantant solista i Laia Molins com a ballarina.

El projecte 'Canta Gran!' l'impulsa l'Auditori de Barcelona a diverses localitats i reuneix músics i directors professionals amb cantaires amateurs per transmetre els valors de la música entre la gent gran. Els 200 cantaires majors de 58 anys han interpretat, acompanyats d'una banda formada per cinc músics, temes com 'Cabaret', 'La Vie en rose', 'Marieta de l'ull viu' i 'Remena nena', entre d'altres. La cantant Mone ha destacat l'experiència de treballar amb gent amb tanta 'energia' i 'ganes de divertir-se'.

Mone

És una experiència super bona i agradable. Treballar amb la Montse Meneses i amb la gent del Teatre-Auditori sempre és un plaer. Aquesta gent gran, amb més edat que nosaltres, té molta energia i ganes de divertir-se.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Fa dos anys es va fer la primera edició del 'Canta Gran!' a la ciutat i la resposta va ser tan positiva que la gran majoria d'avis participants ha repetit en l'edició d'enguany i, fins i tot, s'ha ampliat el nombre de veus.