El Grup de Teatre Espiral deixarà d'organitzar la Mostra de Teatre de Valldoreix

L'EMD assumirà a partir d'ara la iniciativa

Un moment de 'QuatrE actRius', aquest diumenge / Foto: Teatre Espiral

Cultura

Publicat el 6/nov/18 per Eva Garrido

El Grup de Teatre Espiral no organitzarà la propera edició de la Mostra de Teatre de Valldoreix després de 25 anys al capdavant. L'entitat teatral ha explicat a Cugat.cat que a partir de l'any vinent passa el testimoni a l'EMD de Valldoreix. La 25 edició de la Mostra de Teatre de Valldoreix va posar punt final aquest diumenge amb el muntatge de Josep Maria Benet i Jornet 'QuatrE actRius'. La directora del Grup de Teatre Espiral, Trini Escrihuela, ha afirmat que 'ara és el moment de dedicar-nos a fer teatre a fora'.

La vida de Santiago Rusiñol amb 'Santiago Rusiñol, Aranjuez 1931', els problemes de la vida familiar amb 'Mares, filles i fills' i 'El Petit Príncep', entre d'altres, han estat els muntatges que han format part de la programació de la mostra d'enguany. Escrihuela ha explicat que el cartell ha estat 'molt complert'. Pel que fa l'afluència de públic, Escrihuela ha apuntat que la Mostra de Teatre de Valldoreix ha demostrat que manté un molt bon estat de salut i que 'el seu públic és molt fidel'.

Ara que la mostra a posat punt final fins l'any que ve, el Grup de Teatre Espiral es dedicarà a girar pel territori. La primera actuació fora de Valldoreix serà al Casal de Mira-sol amb l'obra 'L'arrogància humana' de Víctor Alexandre.


DECLARACIONS

Trini Escrihuela

Hem tingut diversos estils i temes durant la mostra. Estem molt satisfets tant amb la participació dels grups de teatre de fora com amb les nostres pròpies obres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio