Els museus i galeries de Sant Cugat s'omplen per la Setmana de l'Art a Catalunya

Canals Galeria d'Art, la Sala Rusiñol i La Galeria seguiran fent activitats i rebent visitants fins aquest divendres

Visitants a una de les visites guiades a la Canals Galeria d'Art durant la 2a Setmana de l'art de Catalunya / Foto: Canals Galeria d'Art

Cultura

Publicat el 22/nov/22 per Sergi Crusells

Les galeries i museus de Sant Cugat s'han omplert de visitants per la Setmana de l'Art a Catalunya. La Canals Galeria d'Art, la Sala Rusiñol i La Galeria participen en aquesta iniciativa que organitza Galeries d'Art de Catalunya (GAC) i s'allargarà fins divendres. Els visitants han pogut fer visites guiades o entrar a tallers d'artistes entre altres activitats. El director de la Canals Galeria d'Art, Josep Canals, ha valorat molt positivament el cap de setmana i s'ha declarat un 'entusiasta' d'aquesta setmana, que segons ell, 'ja era hora que se celebrés a Catalunya'.

Fins a una vintena de visitants han passat per la galeria Canals aquest cap de setmana en les visites guiades programades per la Setmana de l'Art a Catalunya. Josep Canals també ha explicat que dijous hi ha programada una jornada de visites familiars a la galeria. Pensada perquè el públic familiar, i sobretot els infants, visitin i entenguin l'art. Actualment, la Canals Galeria d'Art exposa 'Gabriel Ferrater entre papers' de l'artista Neus Colet.

A part d'aquesta galeria, durant la setmana també es podrà entrar a l'estudi de Sergi Barnils, una visita comentada a la Sala Rusiñol i la presentació del llibre Leticia Feduchi a La Galeria. Tota una sèrie d'activitats fins divendres des de diferents punts de vista per fomentar i crear llaços entre les entitats artístiques de tot Catalunya.


DECLARACIONS

Josep Canals

Nosaltres som una galeria d'art entusiasmada amb la Setmana de l'Art a Catalunya. Que ja era hora que es fes a Catalunya una setmana d'aquest tipus. En el cas de Sant Cugat, nosaltres ens hem entregat a fons. Llavors, tot això està tenint una repercussió a escala global de país. I fins ara la resposta de públic, dintre del que és una galeria d'art, que siguin 10 o 15 persones que la visitin acompanyada d'un guia és molt positiu. 

Your browser doesn’t support HTML5 audio