Conesa descarta presentar-se a la secretaria general de CDC

L'alcaldessa en una imatge d'arxiu / Foto: Localpres

Política

Publicat el 31/gen/16 per Anna González

L'alcaldessa, Mercč Conesa, assegura que no té cap intenció de liderar CDC. D'aquesta manera, la també presidenta de la Diputació de Barcelona descarta presentar la seva candidatura a la secretaria general de la formació, en procés de refundació.

'No en tinc cap intenció', així ha respost Conesa a Cugat.cat sobre aquesta possibilitat, després que el seu nom es posés sobre la taula dels possibles relleus al capdavant de CDC. De fet, l'alcaldessa de Vic, Anna Erra (CDC), va valorar Conesa com una bona candidata. Per Erra, Conesa ha demostrat com a alcaldessa, com a portaveu de CDC i com a presidenta de la Diputació de Barcelona que és 'una bona aposta'.

CDC ha iniciat el procés de refundació que portarŕ al partit a un congrés extraordinari entre el 3 i el 5 de juny. De moment, el fins ara coordinador general de CDC, Josep Rull, ha deixat el cŕrrec i ha descartat presentar candidatura a la secretaria general, ja que considera que no és compatible amb la tasca com a conseller. El president de CDC, Artur Mas, pilotarŕ aquest procés de refundació de la formació.