Sant Cugat posa fil a l'agulla a la creació del nou Pla d'Igualtat

Pellicer, durant la roda de premsa

Política

Publicat el 20/mai/18 per Sílvia González

El govern portarà a aprovació aquest dilluns el 3r Pla d'Igualtat de gènere per a la ciutadania, amb el suport de la Generalitat i la Diputació. Un document, fruit de la participació ciutadana, que treballarà des dels principis de la igualtat, la no violència i l'ús de llenguatge inclusiu. La tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida i Progrés Social, Susanna Pellicer, assegura que s'ha fet 'un bon pla' i ha defensat l'aportació social del document davant les crítiques d'ICV-EUiA que el considera 'poc ambiciós'.

La tinenta d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida i Progrés Social, Susanna Pellicer, ha posat en valor la feina feta amb el pla, en resposta a les crítiques dels ecosocialistes que votaran en contra.

Susanna Pellicer

Hem intentat incloure les opinions de tothom, de ciutadans i partits. ICV-EUiA s'ha despenjat de tantes propostes que havien d'aportar.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'Ajuntament treballarà el document a partir de cinc eixos: la igualtat i la no violència de gènere, la perspectiva de gènere i la transversalitat, el compromís polític i tècnic, la inclusió de llenguatge no sexista i el recull de dades.