El Vermut de canya és la proposta gastronòmica més destacada del segon dia de la Festa Major. La iniciativa, organitzada per l’Escola de Música Tradicional de Sant Cugat i la Coordinadora d’Entremesos de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Sant Cugat, tindrà lloc a la plaça d’Octavià a la una del migdia. Un dinar popular andalús-català al CPA i un sopar de pintxos a la FMA completen l’oferta gastronòmica de la jornada.
Les principals propostes gastronòmiques aquest dijous són: 11.00 – 16.00 – Dinar popular andalús-català
a la caseta del CPA, al carrer de Pau VI. El tiquet té un preu de 15 euros 13.00 – Vermut de canya, amb l’Escola de Música Tradicional de Sant Cugat i músics de cultura popular de la ciutat, a la plaça d’Octavia, a l’espai d’Arrel 21.00 – Sopar de pintxos
amb concert de Sílvia Tomàs Trio a la Rambla del Celler, organitzat per Arran a l’espai de la Festa Major Alternativa Consulta la resta de l’agenda de la Festa Major.

