Creu Roja Sant Cugat i Abantia inicien la campanya de recollida de joguines

La Creu Roja va recollir més de 3.000 joguines l'any passat / Foto: Localpress

Societat

Publicat el 12/nov/14 per Pablo Vázquez

Creu Roja a Sant Cugat i la consultora Abantia Group són els dos primers punts oficials de la campanya de recollida de joguines que organitza la delegació territorial de Creu Roja per Rubí amb la col·laboració de Sant Cugat. Les joguines es repartiran entre nens i nenes amb necessitats de Rubí. En les properes setmanes, l'organització anunciarà més punts de recollida a empreses i escoles santcugatenques.

Abantia està ubicada a l'avinguda de les Corts Catalanes, 8, i Creu Roja, a tocar del CAP de la Mina. L'entitat social demana joguines noves, que no siguin sexistes ni bèl·liques. El tècnic de Creu Roja Josep Usero anima els santcugatencs a participar en una campanya que qualifica d'especial.

Josep Usero

Tot i que nosaltres no ho vivim de primera mà perquè no fem l'entrega a les famílies, sí que és una campanya molt gratificant.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'any passat, la delegació territorial de Creu Roja va recollir unes 3.200 joguines entre Rubí i Sant Cugat. Aquestes es van repartir entre 623 nens i nenes de més de 400 famílies usuaries dels Serveis Socials de Rubí.

Creu Roja assegura que durant la campanya intenten no trepitjar-se amb Càritas Sant Cugat, que també organitza una recollida de joguines. Les dues entitats es reparteixen el camp d'actuació perquè les famílies amb menys recursos de les dues ciutats celebrin l'arribada dels Reis d'Orient amb regals per als més petits. Càritas, que també té delegació a Rubí, es concentra en la recollida i lliurament a Sant Cugat mentre que Creu Roja recull joguines a altres territoris que fa arribar a la ciutat veïna.