Pas endavant per a la rehabilitació de La Unió

Imatge d'arxiu de l'equipament

Societat

Publicat el 15/nov/14 per Anna González

L'Ajuntament ha publicat el concurs públic per a la selecció del projecte d'obres de rehabilitació de l'edifici de La Unió. El procés, obert a la presentació d'ofertes fins el 15 de desembre, servirà per triar l'avantprojecte arquitectònic que ha de servir de base per a la redacció del projecte executiu.

El pressupost base de licitació és d'uns 250.000 euros sense IVA, que formen part de l'aportació de més d'1,3 milions d'euros que el conveni amb el consistori preveu que aporti a La Unió.

El concurs agafa com a base el pla director que l'entitat va encarregar per estudiar la situació de l'edifici i definir les necessitats. Això implica una rehabilitació integral per posar al dia les instal·lacions i acollir una sala de teatre polivalent, una segona sala també polivalent, diverses aules, zona d'administració i cafeteria, entre d'altres.

El president de La Unió, David Pujol, ha explicat que aquest concurs és un pas més d'un llarg camí.

David Pujol

Queda un camí molt llarg. És un pas més, però queda triar l'arquitecte, que el projecte ens agradi a tots i les obres.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



De fet, la comissió mixta, fruit del conveni entre La Unió i el consistori, també ha d'abordar la creació d'un consorci públic-privat per a la gestió de l'equipament i un pla econòmic que garanteixi la seva viabilitat.