La Fira de Santa Llúcia repeteix a la Rambla del Celler

La Fira de Santa Llúcia s'instal·la a la Rambla del Celler

Societat

Publicat el 13/des/14 per Núria Juanico

La Fira de Santa Llúcia repeteix enguany ubicació a la Rambla del Celler, on està instal·lada fins al 24 de desembre. La fira aplega les parades de l'associació Artesans de Sant Cugat, com també espais de gastronomia, amb productes nadalencs i floristeries. La Floresta i les Planes també ofereixen parades i diverses activitats aquest dissabte.

Per segon any consecutiu, la Fira de Santa Llúcia s'ubica a la Rambla del Celler i obre les parades des de les deu del matí fins a les nou del vespre. Una de les membres d'Artesans Sant Cugat, Alícia Martín, ha explicat a Cugat.cat que, per a ells, aquesta fira és una de les més importants de l'any.

Alícia Martín

És la fira més important de l'any i hi posem molta il·lusió. Estarem tocant al carrer de Francesc Moragues del 13 al 24, des de les deu del matí fins a les nou del vespre.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Durant la resta de l'any, l'associació d'Artesans de Sant Cugat ofereix cada segon dissabte de mes el seu habitual mercadet. Ho fa a la plaça dels Quatre Cantons de deu del matí a nou del vespre. Per premiar la fidelització de l'assistència de públic, l'entitat ofereix durant aquestes jornades tallers gratuïts dirigits als infants des de les dotze del migdia i fins les dues de la tarda. A més, se sorteja sempre una peça d'un artesà valorada en 50 euros.

La Floresta obre les parades a la Plaça de l'estació des de les deu del matí fins a les cinc de la tarda. A les dues del migdia s'ha organitzat un dinar de carmanyola, i a les sis de la tarda hi haurà una xocolatada infantil.

Les Planes situa la Fira de Santa Llúcia i el Missatger Reial que recollirà les cartes per als Reis Mags d'Orient a la plaça Coll Creu d'en Blau de les Planes. Les parades d'artesans estaran obertes de deu del matí a dues del migdia, a dos quarts de dotze del migdia hi haurà una xocolatada infantil que s'acompanyarà a les dotze amb un espectacle d'animació. El Missatger Reial farà la recollida de cartes a la una del migdia.