El primer santcugatenc de l'any serà rebut oficialment a l'ajuntament el 4 de febrer

Carla Herrera Garrido / Foto: Cedida per la família

Societat

Publicat el 26/gen/15 per Pablo Vázquez

La recepció oficial del primer santcugatenc de l'any tindrà lloc el 4 de febrer a la sala de plens de l'ajuntament. Carla Herrera Garrido, la guanyadora del concurs 'Qui serà el primer santcugatenc de l'any?', organitzat per Cugat.cat, serà rebuda per l'alcaldessa, Mercè Conesa, i rebrà un lot de productes gràcies a la col·laboració de Catalana Occident i diversos comerços i empreses de la ciutat.

La Carla va néixer el 6 de gener a l'idcSalud Hospital General de Catalunya. El 4 de febrer serà la protagonista d'una recepció institucional que presidirà l'alcaldessa, Mercè Conesa, per donar-li la benvinguda a la ciutat.

La família Herrera Garrido s'emportarà un lot de regals gràcies a les aportacions que fan l'Associació Sant Cugat Comerç, l'Hotel Sant Cugat, Donna Centre d'Estètica, Eroski, Vins Noé, Punt Fresc, Pastisseria Sàbat, Boy or Girl, Més Marcs i el setmanari 'Diari de Sant Cugat'. La iniciativa té el patrocini del Grup Catalana Occident i la col·laboració de l'Ajuntament i l'Escola d'Art i Disseny de Sant Cugat.