Entitats santcugatenques fan pinya per a la postal nadalenca de Cugat.cat

Inici del pilar de Nadal

Societat

Publicat el 28/nov/15 per Jana Homs

Unes 180 persones de diverses entitats santcugatenques s'han reunit al Claustre del Monestir per fer un castell col·lectiu que servirà per il·lustrar la postal nadalenca de Cugat.cat. Càritas, Contrafort, Qbasket, Veus de Gospel, Club Rugby Sant Cugat (CRSC) i el Club Volei Sant Cugat (CVSC), entre altres, han fet pinya per ajudar els Gausacs a aixecar un pilar de quatre.

La postal es publicarà a la web del mitjà la segona setmana de desembre. El director accidental de Cugat.cat, Joan Miquel Fernández, creu que el Nadal és una època per fer pinya i valora la participació dels Gausacs per elaborar la felicitació de Nadal.

Joan Miquel Fernández

El mitjà considera el Nadal una època molt especial i significa molt que els Gausacs hagin participat en l'elaboració de la seva postal

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El cap de colla dels camises verdes, Àlex Castellarnau, explica que el castell vol transmetre a la societat la necessitat de l'acció individual per aconseguir resultats col·lectius.

Àlex Castellarnau

A la pinya la gent col·labora pels altres i és el que hem de transportar a la societat. El castell és una bona representació d'aquesta idea.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'activitat ha acabat amb una xocolatada amb 'cupcakes' per a tots els participants a càrrec del Petritxol.