El 'Sant Cugat a fons' surt a la plaça d'Octavià per celebrar Sant Jordi

Una edició anterior del 'Sant Cugat a fons'

Societat

Publicat el 22/abr/16 per Alba Triadó

El magazín de Cugat.cat, el 'Sant Cugat a fons', surt aquest dissabte a la plaça d'Octavià per celebrar Sant Jordi al costat dels santcugatencs. Connexions amb llibreters, floristes i ciutadans, una tertúlia amb escriptors novells de Sant Cugat, l'anunci dels guanyadors del concurs de microrelats i molta música en directe són algunes de les propostes d'aquest programa que conduirà Carme Reverte acompanyada per Sílvia Ferrer i Laia Soriano d'onze del matí a dues de la tarda.

La presentadora del 'Sant Cugat a fons', Carme Reverte, explica la voluntat de la proposta.

Carme Reverte

Estem encantats de poder compartir una celebració com Sant Jordi fent ràdio des del rovell de l'ou amb un programa especial de tres hores amb música en directe, tertúlies amb escriptors, literatura i sobretot per explicar l'ambient que hi haurà a la plaça d'Octavià.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El programa arrencarà a les onze del matí amb una connexió en directe per conèixer les expectatives i les primeres impressions de paradistes i santcugatencs. Tot seguit Joan Artigas actuarà amb la seva guitarra per presentar 'Amistat del braç' i 'Riure', i donarà pas a la tertúlia d'autors novells amb Ivan Flix, Sergio Alejo i Rafel Bagot.

A la segona hora coneixerem els escriptors santcugatencs que firmen exemplars a la plaça i les parades de les entitats de la ciutat. El Tricicle actuarà a l'edició especial del 'Molta Comèdia' que posarà un toc d'humor i música a la jornada.

Els guanyadors del concurs de microrelats, organitzat per Cugat.cat, s'anunciaran a partir de la una del migdia i es farà la lectura de les obres guanyadores. El president del Gremi de Llibreters de Catalunya, Antoni Daura, farà balanç de les primeres hores de la diada. Les opinions de paradistes i ciutadans que passegin per la plaça posaran el punt final a la jornada.