La 1a jornada feminista del col·lectiu Hora Bruixa tindrà lloc aquest diumenge al parc de Can Vernet

Cartell de la jornada feminista

Societat

Publicat el 9/mai/16 per Paula Casadesús

El col·lectiu Hora Bruixa organitza aquest diumenge una jornada feminista que se centrarà en la violència masclista. La cita, la primera d'aquestes característiques que organitzen, començarà a les dotze del migdia al parc de Can Vernet i s'allargarà fins la una de la matinada.

El primer acte serà la xerrada 'Violència masclista als moviments socials'. A dos quarts de dues, hi haurà l'espectacle de poesia musical 'Cants a la dona'.

Es farà una pausa a dos quarts de tres per dinar una paella vegetariana popular i es continuarà amb un vermut musical. A les cinc de la tarda, hi haurà la taula rodona 'Desmentint mites sobre la violència masclista', amb el col·lectiu barceloní de Dones Juristes i, a les set, el taller 'Teatre de l'oprimit' a càrrec de la iniciativa local Enruta't.

També s'organitzarà un sopar popular de pintxos a les nou, just després dels 'Monòlegs de la vagina'. La jornada acabarà amb el concert de Dona Kanya i música de punxadiscos. Entre les onze del matí i dos quarts de nou del vespre, hi haurà un espai habilitat per a nens.

Una de les membres de la entitat, Maria Gordillo, ha explicat que l'acte pretén reunir punts de debat i visibilització del discurs de l'associació amb diferents models de cultura.

Maria Gordillo

El problema és que no arribem a tothom, però fent-ho públic i posant-ho a la meitat del carrer amb un escenari i activitats volem arribar al màxim nombre de persones possible.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El col·lectiu espera continuar amb una segona edició de la jornada més endavant.