Propostes per a tots els públics animen el segon dia de Festa Major de Mira-sol

Una de les activitats de la jornada ha estat una ballada de sardanes

Societat

Publicat el 8/jul/17 per Pau Vázquez

L'equador de la Festa Major de Mira-sol ha estat marcat aquest dissabte per activitats per a tots els públics a l'entorn del casal del districte. Grans i petits han gaudit de propostes com una festa d'aigua que ha remullat tothom i una sessió de partides d'escacs simultànies a càrrec del mestre Juan Romero. Durant tot el dia han estat obertes les atraccions de la fira i per la tarda s'ha organitzat un campionat de petanca i una ballada de sardanes.

Els veïns del districte han posat en valor l'oferta d'activitats de la Festa Major.

Visitants

Els petits s'ho passen molt bé i nosaltres també. / És una bona estona, jugues amb el mestre d'escacs. / A mi el que més m'ha agradat han estat els dards. / M'ho estic passant molt bé i el que més m'ha agradat han estat els autos de xoc.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'associació Banc del Temps de Mira-sol, que es va presentar el maig passat, també ha aprofitat la jornada per donar-se a conèixer als visitants. Una de les impulsores, Núria Vallès, ha explicat a Cugat.cat en què consisteix aquesta iniciativa.

Núria Vallès

Consisteix en un intercanvi que es fa amb temps. Una persona ofereix el seu temps i sempre hi ha una persona interessada.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El segon dia de festa ha acabat amb un sopar de carmanyola i una nit de ball amb l'orquestra Tapeo Sound System.