El Sant Cugat Fantàstic estrena una 'Zombie Adventure' que unirà esport, cinema i terror

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, l'impulsor del festival JR Armadàs i dos representants del Consell de Joves fugen dels zombies

Societat

Publicat el 6/jun/18 per Oriol Petit

El festival Sant Cugat Fantàstic estrena enguany la 'Zombie Adventure', una evolució esportiva de la Zercavila Zombie que transformarà els parcs de Ramon Barnils i de l'Arborètum en un autèntic apocalipsi zombie el divendres 15 de juny a la tarda. L'activitat, per a tots els públics a partir de 12 anys, combinarà tallers de maquillatge, una prova d'orientació i pistes i una cursa d'obstacles, i acabarà amb la projecció de cinema a la fresca de la pel·lícula 'Framed', en aquest cas no recomanada per a menors de 18 anys. Les inscripcions costen 5 euros i inclouen una entrada per a qualsevol sessió del festival.

La Zombie Adventure neix de les propostes del Consell de Joves 13-16 i aprofita l'estela de la Ciutat Europea de l'Esport per oferir una alternativa d'oci esportiu molt celebrada des del consistori. A més, la història estarà vinculada amb les llegendes de la ciutat, especialment en les figures de Sant Medir i Santa Eulàlia.

Un dels impulsors del Sant Cugat Fantàstic, Joan Ramon Armadàs, explica que volen traslladar el festival a diversos àmbits de la ciutat.

JR Armadàs

Un dels objectius del festival és que s'estengui com un virus, en el bon sentit, i arribi a altres facetes de la ciutat com les activitats a les biblioteques o l'esport en aquest cas. Esperem que sigui un èxit de participació i la gent s'ho passi bé.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La 'Zombie Adventure' és un pas més en una activitat que havia tingut una gran rebuda per part del públic, i la voluntat dels organitzadors és que es consolidi com una referència en la temàtica zombie.

Cinema a la fresca

L'altra gran novetat d'aquesta 4a edició del Sant Cugat Fantàstic és una sessió gratuïta de cinema a la fresca que serà també el divendres 15 de juny a les onze de la nit a l'escola de Música Victòria dels Àngels. La pel·lícula que es projectarà és 'Framed', l'òpera prima de Marc Martínez que es va rodar íntegrament a Sant Cugat i que no està recomanada a menors de 18 anys. El Sant Cugat Fantàstic arrencarà el proper dijous 14 de juny amb la preestrena de 'Sant Martí', un 'slasher' ambientat a la Catalunya rural, i es tancarà el diumenge 17 amb una altra preestrena catalana: 'Drácula de Denise Castro'.