Els cursos d'il·lustració, dibuix i disseny, novetats de les propostes de tardor de l'Ateneu

Les inscripcions dels prop de 200 cursos ja s'han obert amb la modalitat de cursos presencials o en línia

Imatge promocional dels cursos de l'Ateneu / Font: Ateneu

Societat

Publicat el 6/set/20 per Joan Garcia

Les inscripcions als cursos de l'Ateneu per a la tardor ja s'han obert i amb la novetat de l'activitat d'il·lustració, dibuix i disseny per a infants, joves i adults després de l'acord tancat amb el Museu del Cňmic. L'entitat cultural ofereix prop de 200 cursos, entre presencials i en línia, i amb totes les mesures de seguretat sanitŕries. Les inscripcions es poden fer a través d' Ateneu.cat/inscripcions o al centre de manera presencial de dilluns a dissabte.

14 cursos d'Art i Manualitats per a totes les edats són les novetats més destacades per aquesta temporada i que s'impartirŕ al Museu del Cňmic, al carrer Castillejos 52.

La resta de cursos són els ja tradicionals tant trimestrals com monogrŕfics per aprendre matčries com la Cuina, Humanitats, Fotografia, Idiomes o Ioga entre d'altres.

L'entitat ha assegurat que les distŕncies de seguretat i mesures d'higiene estan garantides al cursos presencials on s'ha reduďt l'aforament i amb l'ús obligatori de mascareta.

Les inscripcions presencials són de dilluns a divendres, d'un quart de deu a una del migdia, i de dos quarts de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre. Els dissabtes, de deu del matí a la una del migdia.